LAMAN WEB INI SEDANG DISELENGGARA

Adakah Anda Ingin Memiliki Perniagaan Sendiri Yang:

 1. Tidak Perlu Modal Permulaan dan Modal Pusingan yang Besar?
 2. Tidak Perlu Menyewa Premis Kedai?

 3. Tidak Perlu Menyimpan Inventori / Stok ?

 4. Tidak Perlu Mengupah Pekerja?

 5. Boleh Berurusniaga dengan Pelanggan Pada Bila-Bila Masa dan Di Mana Sahaja (24/07)?

 6. Mempunyai Saiz dan Prospek Pasaran yang Besar?

 7. Mempunyai Potensi Faedah Berganda (Penjimatan + Pendapatan Tambahan)  

 

Jika Jawapan anda adalah YA, maka kami di myReload4u mencadangkan agar anda membuka perniagaan sendiri dalam industri telekomunikasi negara. Amacam??

Mungkin anda Tertanya:

“Industri Telekomunikasi???? “

“Gah sangat bunyi nya Bro???”

“Nak Bergiat Dalam Perniagaan Telekomunikasi Tanpa Modal yang Juta-Juta, Tanpa Sewa Bangunan Besar, Tanpa Upah Pekerja dan Sebagainya?” Macam Tak Betul lah…

Rileks Saudara, Saudara Rileks, Jom Kita Main-main Topup/ Reload Boleh??

Betul,  Kita Semua Belum Mampu untuk Membina Empayar Perniagaan Se-Gah Syarikat-Syarikat Gergasi Telekomunikasi Negara Seperti CelcomMaxis, Digi, TuneTalk dan sebagainya. Tetapi Kita Masih Mampu dan Sepatutnya Merebut Peluang untuk Memiliki Sedikit Syer Pasaran dalam Industri Ini dengan Menjalankan Perniagaan Menjual Reload/ Isian Semula untuk Talian Prabayar (Prepaid).

Cuba Lihat Statistik Langganan Prabayar (Prepaid) dan Pascabayar (Postpaid) di Malaysia yang dikeluarkan oleh pihak SKMM:

 

Sehingga Suku Pertama 2014, Bilangan Langganan Talian Prabayar Adalah 35,232,000  Langganan. 35.232 Juta Adalah Saiz Pasaran Yang Cukup Besar Untuk Kita Rebut. 

Rajah di Bawah Menunjukkan Penguasaan Pasaran Telefon Selular di Kalangan Penyedia Perkhidmatan Yang Terdapat di Negara Ini. Pada Tahun 2013 Jumlah Penyedia MNO (Mobile Number Operator) Iaitu Celcom, Maxis, Digi dan U-Mobile Menguasai Sebanyak 40.9 Juta Langganan. Manakala Jumlah Penyedia MVNO (Mobile Virtual Number Operator) Seperti Tune Talk, XOX Com, Clixster, Altel, Merchantrade, REDtone dan Sebagainya Mempunyai Langganan Sebanyak 2.7 Juta.

Berikut Pula Adalah Kadar Penembusan Telefon Bimbit Mengikut Pecahan Negeri-Negeri di Malaysia.

Sebagai Contoh di Johor Terdapat 128.7 Langganan Telefon Selular Dalam Setiap 100 Orang Penduduk (Terdapat Penduduk Yang Mempunyai Lebih Daripada 1 Langganan). Manakala di Sabah Pula Jumlah Langganan Adalah 87.6 Bagi Setiap 100 Penduduk. 

Statistik Diatas Menjadi Petunjuk dan Bukti Penting Bahawa Industri Yang Cukup Besar Ini Mampu Untuk Kita Terokai dan Cari Sedikit Pendapatan Daripadanya. Bah…Apa Tunggu Lagi Rebutlah Peluang Untuk Menjalankan Perniagaan Reload/ Tambah Nilai Prabayar Dengan Segera.


Mengapa myReload4u?

Kami di myReload4u Boleh Membantu Anda Untuk Berdaftar Dengan Server Reload Dan Memulakan Penjimatan dan Perniagaan Dengan Segera. Mengapa Perlu Sertai Kami:

 1. Yuran Pendaftaran Yang Murah (Bayaran Hanya Sekali Sahaja)
 2. Panduan dan Manual Perniagaan Yang Mudah Difahami Dan Di  ikuti
 3. Anda Hanya Perlu 1 Telefon Bimbit Dan 1 Simkad Untuk Memulakan Perniagaan Dengan Segera.
 4. Laman Web Promosi Percuma (Affiliate)
 5. Bantuan Sokongan Daripada Admin myReload4u.

 

Jom Daftar dan Mula Berniaga.

Kalau Tak Nak Berniaga Pun, Anda Masih Boleh Berjimat Kerana Boleh Membeli Reload Pada Harga Yang Lebih Murah Berbanding Harga Di Kedai.  Reload Untuk Sendiri, Keluarga, & Kawan-Kawan Juga.

"ORANG BIJAK PERLU JADI PENGGUNA YANG BIJAK JUGA, TAMBAH BIJAK BILA PANDAI BERJIMAT, LAGI LAGI DAN LAGI BIJAK BILA BOLEH TAMBAH PENDAPATAN SENDIRI DAN KELUARGA" 

 


BAGAIMANA SISTEM RELOAD MENGGUNAKAN SMS BEROPERASI


Ya, Daftar Segera Untuk Menikmati Penjimatan dan Pendapatan yang Berterusan

 

Penafian: myReload4u bukan skim 4D (Duduk Diam Dapat Duit) Yang Menjanjikan Pendapatan Lumayan Tanpa Sebarang Usaha Berterusan Daripada Agen myReload4u. Kami  hanya menjamin bahawa setiap Agen Akan Menikmati Penjimatan Dalam Pembelian Isian Semula Talian Prabayar, Memperolehi Keuntungan Jualan Melalui Perbezaan Harga Jualan Dengan Harga Agen, Serta Memperolehi Pendapatan Melalui Pendaftaran Downline/ Rakan Niaga Oleh Setiap Agen Reload. myReload4u merupakan agen sah A&A Mobile (Benz Mobile) dan ONE XOX. Laman Web Ini Adalah Milik Penuh myReload4u (Seri Dinar Enterprise) dan Merupakan Ruang Untuk Kami Mempromosikan Produk A&A Mobile dan ONE XOX Kepada Para Khalayak Umum.:: Hakcipta Terpelihara © 2014 - 2015 www.myReload4u.com ::